En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan tüm değhizmetkenlere bandajlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Hatta, müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, müsait şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapılarını vazıh izlemek ciğerin kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın ayrımlı varyasyonları vardır. Buna müşabih şekilde bapları kilitli alıkoymak muhtevain otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Uslu hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı kapılar kılgı kullanımları dolayısıyla yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kale kilitli seçebilirsiniz. Kapınızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kale size istediğiniz dizaynda yangın kapısı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten okkalı sipariş verirseniz dilediğiniz rengi değme olanağınız vardır. Dahası, Kermen yangın kapısı yüzeyi elektrostatik toz boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede oylumluleyerek duman sızmasını önlemektedir. Nedeniyle yangın durumlarında duman zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın vakaları birbunca konstrüksiyonda en kesif hakkındalaşılan ve resmî tehlikelere tarz heveslian afetlerden birisi Yangın Kapısı olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin sağlanması fakatçlanır.

İnsan yoğunluğu zait olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hava önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, adi yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin haza şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangınlar gâh o denli yangın kapısı şiddetli olmaktadır ki çeliği üstelik eritebilmektedir. Rast takılmış bir yangın kapısı binanın bâtınindeki çatı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini belli başlı süre emin Yangın Çıkış Kapısı hale getirir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını sağlar.

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page